This post is written in English and in Dutch!
Voor de Nederlandstalige versie, naar beneden gaan!


Hi you!

My mindset is playing tricks on me! It seems to me that I can only choose between wrong or right. There is nothing in between. It is either good or it’s bad!

This type of thinking creates a lot of drama! It reduces everything to be white or black and no grey is a loud! I am getting tired of it!
I wish everything would be that easy: good or bad! But in reality it’s not!

I so want to reduce the drama that comes with this type of thinking! You can’t always choose between good or bad, sometimes it just sucks all around! Or it’s just different, not bad but just not what you’ve expected!

That is what I am practicing! For Mie this is hard! If anyone has some tips for me to create a more healthy way of thinking, please share! I don’t want to be the moral police all of the time… My thinking is giving me more stress then I can handle, so all advice is welcome!

Hope all is going well for you! We are all fighting our inner demons, just be nice to others! It’s free and it creates hope! We can all use a little hope in these trying times!

Take care!

Altermie


Hey jij!

De Laatste tijd word ik gek van mijn eigen manier van denken! Ik herleid alles tot goed of fout. Er is niets tussenin!
Wat je doet is goed of het is slecht! Zwart of wit!

Dit is zo vermoeiend! Ik wou dat dit een correcte benadering was, maar dat is het helaas niet! Het is gewoon niet zo eenvoudig! En deze manier van denken creëert heel wat drama! Bij alles voel ik me verscheurd!
Of je bent goed bezig of je bent fout bezig! Het kan niet zijn dat het niet oftwel goed is oftewel fout. Terwijl je soms enkel kan kiezen tussen fout of fouter, maar dat werkt voor mij niet! Ik maak mezelf zot hiermee!

Dit is echt geen gezonde manier van denken dus als je tips weet om mijn manier van denken te veranderen, alsjeblieft deel het met me! Ik ben mijn innerlijke moraalpolitie zo beu! Alle tips zijn meer dan welkom!

Ik hoop dat alles goed met je gaat! We vechten allemaal wel met onze innerlijke demonen, dus wees lief voor anderen! Het is gratis en het geeft ons hoop! Dat kunnen we allemaal wel gebruiken in deze uitdagende tijden!

Hou je goed!

Altermie