This blog will be written in English and in Dutch!


 

Hi you!

The 7th of June I had decided that it was time for Mie to be brave and starting to live the way I wanted to, being more true to myself. What a road this has been! It’s hard to change because as a human being we don’t like change! Even if we know we should make a change, it’s new and awkward to do so! But I wanted too even if I was feeling scared, overwhelmed and quite alone (tissue please!)… That was why I started to blog!

No more hiding, no more playing Mie but being Mie true to myself and starting to dream. For all the masterminds out there who are already living their dream-life. It is easy for them to look behind and say :”Hé, I did this and look at me now!”, I wanted to know if I could get there too…

Want to find out… Keep on reading this blog! Seriously! I want to find out too…

I am 7 months further and I can honestly say: “Yes, you can get there!” I have challenged Mie on different times and succeeded almost all of the quests I have put on myself.

I will continue this road I am on because I am not there where I want to be but I am starting to believe that it will happen!

It starts by being grateful for what you have and quit judging others. Being content where you are and understanding that this is not your endpoint, you are on a journey! An example: I may not have access to the money I would like but I don’t feel the need to buy stuff so I have more.

Change starts within YOU! your external things/stuff doesn’t matter! I get this now, I didn’t before!

I am still traveling not even close to where I want to be. I will get there! I know this by heart!

So if you want to change something, start by being grateful! It does make a difference!

Be gentle and loving to yourself and to others (It’s free and it doesn’t hurt!Promise!!)!

Take care!

Altermie
My first blog ever! http://wp.me/p4Hy8V-z


Hey jij!

Op 7 Juni had ik besloten dat het tijd was voor mij om moedig te zijn en eens beginnen met het leven te leiden dat ik wilde, een leven waarin ik mezelf trouw kon blijven. Wat een weg heb ik al afgelegd! Het is hard om te veranderen! Mensen veranderen niet graag, ook al weten we dat het moet! Maar ik was oh zo klaar voor verandering, ook al voelde ik me bang, klein en eenzaam (zakdoekje iemand!)… Dat is de reden dat ik ben begonnen met bloggen! Als je het luidop hebt gezegd, is er geen weg meer terug!

Nergens meer verstoppertje spelen, niet mezelf spelen maar mezelf zijn en beginnen met dromen! Voor al die supericonen die hun droomleven aan het leiden zijn, is het gemakkelijk om te zeggen, “Hé, doe het zo! Kijk waar ik nu ben!”. Ik wou weten of ik dat ook kon!

En wil je het ook weten? Blijf deze blog dan verder lezen! Serieus! Ik wil het ook uitvinden…

Ik ben nu 7 maand verder in mijn reis en ik kan eerlijk zeggen dat je er kan geraken! Echt! Ik heb mezelf op verschillende gebieden uitgedaagd en in bijna alles ben ik geslaagd in mijn opzet.

Ik wil nog verder dit pad bewandelen want ik ben niet dichtbij mijn eindpunt, maar ik ben eindelijk begonnen met te geloven dat je inderdaad een droomleven kan leiden.

Het begint met een oefening in Dankbaarheid! Dankbaar zijn over wat je hebt en stoppen met anderen te beoordelen (niet gemakkelijk!) Content zijn met wat je hebt en begrijpen dat waar je nu bent, dat dit niet je eindpunt is! Je bent een reis aan het ondernemen, een avontuur! Voorbeeldje: Ik mag nog niet het geld bezitten dat ik wil, maar ik heb niet langer de nood om veel te kopen dus ik heb meer.

Verandering begint eerst binnen jezelf! Niet aan uw externe factoren/spullen! Ik begrijp het nu, hiervoor niet!

Ik heb nog een hele weg af te leggen om te komen tot waar ik wil zijn. Ik geraak er wel! Ik ben er zeker van!

Dus als jij iets wilt veranderen, begin met dankbaar te zijn! Het maakt het verschil!

Wees aardig en wees lief voor jezelf en voor anderen (Dat is gratis en het doet geen pijn! Beloofd!)!

Hou je goed!

Altermie

Mijn eerste blog nog eens herlezen… http://wp.me/p4Hy8V-K

 

 

Advertisements