This message is written in Englisch and in Dutch
Als je dit bericht wilt lezen in het Nederlands, ga dan naar beneden.

 

Hi you,

 

Earlier this week I saw a side of Mie that I didn’t like, I had no idea that I could be so negative! I was doing negative things without realizing that they were negative and I was in shock. This side of Mie that had come to view wasn’t something I liked about Mie. Honestly I was quit distressed about this!

But you have choices! And if you see, you can change!

Making changes is easy, they say, but I don’t think this is true!
Change is hard work. I exist for 33 years and my habits or routines are like the best fitted jeans I have: “Mie comfy jeans”!
You put them on because they fit well but they don’t look good on you anymore. When you come to that realization you know that it’s time to throw the jeans away. I am at the start realizing that I was being negative without thinking I was. I was making excuses for the things that were happening!

Don’t make excuses!

I did that for so long! I am like this, I couldn’t, I can’t because … bla bla bla. No more! NO more because with each excuse I make, I lose Mieself a bit more! You give away your power! I have to take charge and change!

So what is Mie to do about it!

It takes about 21 days to create a new habit or routine. I am going to redirect my thoughts of excuse making! I am going to write a letter/pact about how I want to be! I don’t want to write the excuses down; because I want to focus on the positive new thoughts I want to create.

If it is written, it can’t be denied.

During the 21 days I will read this pact each day, so that I know it by heart and soul! So I can implement these new positive reactions/habits.

Hopefully these new habits will fit Mie like my comfy jeans and look good on Mie!

Thank you for reading! It gives Mie strength!

Please leave a comment!
Take care,

 

 

Altermie


 

Hey jij daar,

 

Eerder deze week ben ik een kant van mezelf tegengekomen. Ik was niet echt blij met dit stukje ongekende terrein van Miezelf. Blijkbaar ben ik niet zo positief als ik dacht te zijn! Ik was echt in shock over mijn negatief gedrag en hoe snel ik excuses maak!

Maar door die nieuwe bewustwording, kan je ook kiezen voor verandering!

Veranderen is gemakkelijk, wordt toch gezegd!
Nee, veranderen betekent werken, zelfs hard werken!
Ik ben 33 jaar en mijn gewoontes/gedachten/routines zijn gelijk die goedzittende jeans die je in de kast hebt liggen! Ze zit goed, maar eigenlijk is ze niet meer om aan te zien! Wanneer je dat beseft, weet je eigenlijk dat je die jeans beter kunt weggooien!
Ik sta aan de start van mijn bewustwording over mijn spontane, ingeburgerde negativiteit.
Ik maakte verontschuldigingen over de dingen die er gebeurde!

Stop met excuses te maken!

Ik heb dat zo lang gedaan. Ik kan niet, Ik ben niet omdat … bla, bla, bla. Stop, STOP! Met ieder excuus dat ik maak, verlies ik miezelf een beetje meer! Je geeft je kracht weg met het maken van excuses!
Ik moet veranderen!

Dus wat ga ik eraan doen!

Het duurt ongeveer 21 dagen om een nieuwe gewoonte te creëren. Ik ga mijn negativiteit/excuses maken, herprogrammeren! Hoe ga ik dat doen?
Ik ga neerschrijven hoe ik wil zijn! Ik ga me niet bezighouden met de waaromvraag of met de negativiteit omdat ik dan deze gewoonten zou voeden! Ik wil me focussen op de nieuwe positieve gedachten die ik wil creëren!

Wanneer het geschreven is, kan je het niet langer ontkennen!

Gedurende deze 21 dagen ga ik mijn pact met mezelf herlezen, memoriseren zodat ik hem van buiten ken, niet enkel met mijn hoofd, maar ook met mijn ziel! Zodat ik deze nieuwe positievere manier van doen kan toepassen!

Hopelijk gaat deze nieuwe manier van denken, me ook goed passen zoals mijn comfortabele jeans en staat ze me ook beter!

Dank je voor het lezen van mijn blog, het geeft kracht!

Laat gerust een commentaartje achter!
Hou je goed,

 

Altermie

http://altermie.com
http://facebook.com/altermie
http://twitter.com/altermie

Advertisements