This post will be written in English and Dutch.
Als je deze post in het Nederlands wilt zien, gelieve naar beneden te gaan.

 

Hi You,

Thanks for reading! What a crazy time this is, I have put my dreams for all to see, scary and sensational! I have started a little project: toiletries for people less fortunate! A deodorant costs about 2€, well if you get it for free, you save them! It is a small step but it’s what I want to do! To make sure you have access to shampoos, soap and all that is necessary! The goods will be given by the donation of free packets of food donated by our government!

People, who have a right for these goods, have been screened and are really in need. If you are able too, you may always donate toiletries!!! I will make sure they arrive where they should! Let your hart speak and give!!!

So thankful that you are joining Mie in this! I have written companies for the donation of goods and I am waiting for their replies! I have contacted local businesses for advice and help! That is a small dream of Mie to be fulfilled!

Like always this road of Mie isn’t going over roses! Dreaming is fun, discovering what you want to do too but walking the path is more of a challenge! After the high, getting to know what you want to doe, doubt hits… Are you doing okay? What now?

There is no fixed road to take! And if this isn’t enough of a challenge, there will be people that claim that what you are doing isn’t good and they will try to take you out! Critiquing is easy, yes, there will be bumps on your road for a better you!

I found a great quote of Nelson Mandela: “I have learned that courage was not the absence of fear but the triumph over it. The brave man is not he who doesn’t feel fear, but he who conquers that fear.” So powerful! To hold on is for Mie the message and the message I have received it loud and clear! Thank you, universe!

Thank you, reader! The power, you give Mie, moves Mie!

Take care,

Altermie

You can follow altermie on:
http://Facebook.com/altermie
http://Twitter.com/altermie


 

Hey jij daar,

Dank je voor het lezen van mijn Blog! Wat een gekke tijd is dit, ik heb mijn verlanglijstje op het net gezwierd… Daar lig ik dan met mijn dromen en iedereen kan ze zien. Best een akelig gevoel!

Momenteel ben ik bezig met een project: Minder gelukkigen onder ons van toiletspullen voorzien!  Mijn bedoeling is in een korte tijd zoveel mogelijk toiletspullen te verzamelen om ze met de voedselpakketten mee te geven.
Zodat mensen voor wie ze het moeilijk kunnen veroorloven, zich ook kunnen verzorgen! Als je in armoede leeft, telt iedere eurocent! Een gemiddelde deodorant kost ong. 2€, krijg je deodorant dan is dat 2€ uitgespaard!

Het is een kleintje maar een leuke om mee te beginnen! Dus als je wilt kan je altijd wat toiletspullen aankopen en me die bezorgen! Ik laat ze meegeven aan de voedselpakketten, dat zijn mensen die onder de armoedegrens leven en via de overheid hierop recht hebben! Het is niet evident om hier mee te sjoemelen dus het komt echt terecht bij mensen die het kunnen gebruiken! Laat je hart spreken en geef…

Leuk dat je mee wilt helpen, ben bedrijven aan het schrijven die ook kunnen steunen hierin, heb contact gehad lokale instanties die me advies hebben gegeven en zo ben ik op weg naar de vervulling van één van mijn dromen!

Zoals altijd gaat het niet geheel feilloos…

Dromen is leuk, ontdekken wat je wilt doen ook, het pad bewandelen verloopt iets moeilijker! Na de high van het ontdekken wat je wilt doen, slaat de twijfel toe… Ben je goed bezig? Wat nu?
Er is geen vast pad voorzien! Net als bij alles vind je wel iemand dat niet akkoord gaat met wat je van plan bent, je probeert onderuit te halen door middel van “welgemeende” kritiek! Ja, hindernissen kom je alvast tegen…

Ik had ergens een mooie quote gelezen van Nelson Mandela: ” Ik heb geleerd dat moed niet bestaat zonder angst, maar dat moed de overwinning is van die angst! De moedige man, is geen persoon zonder angst, maar een persoon die zijn angst overwint.” Zo krachtig! Volhouden is volgens mij de boodschap en die boodschap is toegekomen! Bedankt universum!

Bedankt, lezer! De kracht die je me geeft, ontroert!

Hou je goed,

Altermie

Je kunt Altermie volgen op:
http://Facebook.com/altermie
http://Twitter.com/altermie

 

Advertisements